Ние

„Филикон-97”АД е компания, известна с името си повече от 70 години. Наложила се е като водеща в хранително-вкусовата промишленост в Пловдив и една от най-големите фабрики в България с традиции в производството на консервирани храни и напитки. Като семейна компания се грижим всичко, което достига до Вас и Вашето семейство, да отговаря и на най-взискателните вкусове. Влагането на екологично чисти плодове и зеленчуци в производството е една от основните тенденции, които следваме в развитието си.  Произвеждаме висококачествени продукти и услуги, използвайки само най-доброто, което природата ни предоставя.

Богат опит, експериментиране, обновление на асортиментния състав и усъвършенстване на технологиите ни позволиха да постигнем оптималното съотношение между вкус и качество. Това прави продуктите ни известни и търсени не само на местния пазар, но и в повече от 40 страни.

Нашият екип от специалисти непрекъснато следи тенденциите в сектора, внедрява нови опаковки и материали в съответствие с международните изисквания и стандарти. „Филикон-97”АД е  сертифицирана по ISO 22000, IFS и KOSHER.