Участвай

Вярваме, че всяко дете има свой природен талант, който заслужава да бъде насърчен, независимо дали става дума за изкуство, наука, спорт или игри.

FRESH кани всеки с интерес към фотографията да участва в националния конкурс за мобилна фотография WOW YOUR PHOTOS, организиран съвместно с изпълнителя Кристо.

“ПРИРОДНИ ТАЛАНТИ” е инициатива на FRESH, която цели да открие, представи и популяризира природните таланти на България.
В първата част на инициативата FRESH представи природни таланти в сферата на рисуването, математиката, музиката и екстремните спортове.
Сега е време да обърнем внимание на нова дисциплина – фотографията.
Трябва ви единствено въображение, интерес и мобилен телефон с камера.
Награди
Победителите в първия кръг на конкурса ще получат награди от FRESH и WOW YOUR PHOTOS, както и безплатно обучение в обработката на снимки под формата на уебинар с участието на Кристо, с който да развият фотографските си умения и талант.

Снимките им, избрани от професионално жури, ще бъдат показани в специална изложба, организирана от WOW YOUR PHOTOS и FRESH.
Как да участвам?
Кристо и неговият екип ще изберат най-добрите участници в предизвикателството. За да участвате, се регистрирайте и изпратете своите снимки тук:
Участвай